راهنمای خرید روغن جامد و نیمه جامد گیاهی پرفروش و قیمت مناسب و ارزان

روغن نیمه جامد لادن – 5 کیلوگرم

روغن‌های نیمه جامد در واقع ترکیبی از روغن‌های جامد و مایع هستند که در دمای پایین، بخشی از آن‌ جامد می‌شود و در دمای بالا بخشی به مایع تبدیل می‌شود، این روغن‌ها به دلیل میزان درصد‌ چربی که دارند نسبت به روغن‌های جامد سالم‌تر هستند. روغن نیمه جامد لادن مقدار 5 لیتر انتخابی مناسب و سالم برای پختن غذاست. در این صورت برای انتخاب روغن‌ها می‌توان روغن نیمه‌جامد لادن را انتخاب کرد. استفاده از روغن‌های جامد به دلیل اسیدهای چرب بیشتر و باقی ماندن در بدن باعث آسیب به سیستم قلبی و عروقی می‌شوند که این مسئله موجب مضر بودن آن در هنگام پخت و پز است. این روغن باعث کاهش کلسترول شده و تغییری در طعم و مزه غذا ایجاد نمی‌شود. روغن نیمه جامد لادن از ویژگی‌هایی برخوردار است که باعث سالم‌تر ماندن هرچه بیشتر غذای پخته‌ شده می‌شود. روغن نیمه جامد لادن مقدار 5 لیتر غذا را سالم‌تر و آشپزی را لذت‌بخش‌تر می‌کند.


روغن نیمه جامد بدون ترانس لادن طلایی – 5 کیلوگرم

تا اسم روغن جامد به گوش می‌رسد بیشتر یاد ضررهای این نوع روغن که مرتب به ما یادآوری شده است می‌افتیم، اما امروزه این نوع روغن‌ها هم متفاوت تولید می‌شوند. اکثر نمانام‌های مطرح سعی کرده‌اند روغن‌های بدون ترانس و باکیفیت مطلوبی تولید کنند. روغن نیمه جامد نیز یکی از این تولیدات مرغوب برای آشپزی است. با استفاده از روغن نیمه جامد مزه غذا را بهتر می‌کنید و ویژگی‌های این ترکیبی از ویژگی‌های روغن مایع و روغن جامد است. مضرات روغن نیمه جامد به‌مراتب کمتر از روغن جامد است و عطروطعمی دل‌انگیزی به غذای شما خواهد داد. حتماً می‌دانید روغن‌های مایع خیلی زود با اکسیژن هوا ترکیب‌شده و خراب می‌شوند و بنابراین با جامد کردن روغن از خراب شدن سریع آن جلوگیری می‌شود. البته باید این را نیز یادآوری کنیم که اگر از روغن مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنید این مشکل را نخواهید داشت.


روغن نیمه جامد لادن – 2.7 کیلوگرم

روغن‌های نیمه جامد در واقع ترکیبی از روغن‌های جامد و مایع هستند که در دمای پایین، بخشی از آن‌ جامد می‌شود و در دمای بالا بخشی به مایع تبدیل می‌شود، این روغن‌ها به دلیل میزان درصد‌ چربی که دارند نسبت به روغن‌های جامد سالم‌تر هستند. روغن نیمه جامد لادن مقدار 2.7  لیتر  انتخابی مناسب و سالم برای پختن غذاست. در این صورت برای انتخاب روغن‌ها می‌توان روغن نیمه‌جامد لادن را انتخاب کرد. استفاده از روغن‌های جامد به دلیل اسیدهای چرب بیشتر و باقی ماندن در بدن باعث آسیب به سیستم قلبی و عروقی می‌شوند که این مسئله موجب مضرر بودن آن در هنگام پخت و پز است. این روغن باعث کاهش کلسترول و یا تغییری در طعم و مزه غذا می‌شود  روغن نیمه جامد لادن از ویژگی‌هایی برخوردار است که امکان سالم ماندن غذا را فراهم می‌کند. روغن نیمه جامد لادن مقدار 2.7  لیتر  غذا را سالم‌تر و آشپزی را لذت‌بخش‌تر می‌کند.


روغن نیمه جامد لادن – 900 گرم

روغن‌ها از گیاهان متعددی گرفته می‌شوند که علاوه بر پخت مواد غذایی، می‌توانند ویتامین‌های زیادی به غذا اضافه کنند. کشورهای مختلف از روغن‌ گیاهانی که زیاد کشت می‌شوند، استفاده می‌کنند، در ایران نیز به دلیل کشت زیاد آفتابگردان و کلزا، روغن این گیاهان را به یکی از پرمصرف‌ترین روغن‌ها تبدیل کرده است. این روغن‌ها جزء روغن‌های نباتی‌اند و در دمای اتاق، به حالت مایع هستند. روغن کلزا بانام روغن کانولا شناخته می‌شود و جزء روغن‌هایی است که میزان اسید لینولئیک کمی دارند و میزان اسید در روغن آفتابگردان، به کمتر از 60% می‌رسد. روغن‌زیتون به دلیل اینکه نمی‌تواند دمای زیادی را تحمل کند، بیشتر با سالاد مورداستفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن به این‌گونه می‌تواند بسیار مفید باشد و می‌تواند به افرادی که دچار فشارخون هستند کمک کند اما روغن کنجد مانند روغن‌ آفتابگردان و کانولا، می‌تواند برای پخت غذا مورداستفاده قرار گیرد و فواید روغن کنجد نیز نسبت به آن‌ها بیشتر است. روغن 0.9 لیتری نیمه جامد لادن، برای سرخ کردن و پخت‌وپز می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد. این روغن در بسته‌بندی‌های فلزی تولیدشده است و فاقد ترانس است.


ممکن است شما بپسندید

نظرات بسته شده است.