زعفران درجه یک مصطفوی – 4.608 گرم
زعفران، این چاشنی رنگ دهنده و خوش عطر غذا یکی از محبوبترین و شناختهترین محصولات ایران است که شهرتی جهانی دارد.در سر هر کوی و برزنی که میگذرید میتوان عطر غذاهای ایرانی را با توجه به بوی بی نظیر زعفران متوجه شد. «زعفران درجهیک مصطفوی» یکی از همین چاشنیهای خوشرنگ و لعاب است که بهصورت رشتهای و معادل یک مثقال در بستهبندی مناسب آمادهی ارائه به شما مشتریان عزیز است. این محصول باقیمت مناسبی در بستهبندی به ابعاد 12 × 11 سانتیمتر تولیدشدهاست. همانطور که میدانید زعفران علاوه بر رنگ و طعم مطبوعش خواص بسیار گوناگونی هم دارد که میتوان به برخی از آنها اشاره کرد. از این گیاه میتوان برای درمان افسردگی ، جلوگیری از اسپاسم های متعدد استفاده کرد. زعفران یک گزینهی مناسب و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان بوده و باعث تقویت حافظه و کاهش فشارخون میشود. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماریهای چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کمخونی استفاده میشود.
زعفران سحرخیز – 4.608 گرم
زعفران چاشنی و رنگدهنده طبیعی پرخاصیتی است که از آشپزی ما ایرانیان به هیچوجه کنار نمیرود. برای استفاده از زعفران و رنگدهی آن راههای زیادی مانند دمکردن آن یا ریختن آن روی یخ است. زعفران سحرخیز مقدار 4.608 گرم یکی از زعفرانهای خوب عرضه شده در بازار است. این زعفران از نوع رشتهای بریده است که در بستهبندی مقوایی توسط «سحرخیز» تولید و عرضه شده است. زعفران یکی از محبوبترین ادویههاست که آن را از گل زعفران (Crocus sativus) میگیرند. این ادویه باارزش، باکیفیتهای متفاوتی عرضه میشود. زعفران خوب و باکیفیت کمی تلخ است و به آرامی رنگ میدهد، درغیراین صورت باید شک کنید که مواد افزودنی داشته باشد. زعفران گردش خون را بهبود میبخشد و این باعث افزایش متابولیسم بدن میشود. حتما شنیدهاید که زعفران شادیآور است، این ادویه نوعی تاثیر ضدافسردگی بر روی مغز دارد و روی هورمونهای بدن تاثیر میگذارد. زعفران در پخت و تزئین برنج، انواع خورشها و شربتهای ایرانی استفاده میشود و غذا با آن رنگ و طعم بینظیری به خود میگیرد.
زعفران درجه یک تلقی مصطفوی مقدار 4.608 گرم
زعفران یکی از محبوبترین و مشهورترین چاشنیهای غذا در ایران و دنیا است. با زعفران میتوانید رنگ، بو و طعم غذایی که در حال پخت آن هستید که بهتر کنید. زعفران نه تنها در پخت و پذ غذاهای مختلف کاربرد دارد، بلکه از خواص درمانی مختلفی هم بهره میبرد. از جمله خواص زعفران میتوانیم به بهبود درد شکم، ضد افسردگی و ایجاد نشاط، جلوگیری از حمله قلبی و کاهش فشار خون اشاره کرد. زعفران درجه یک تلقی مصطفوی به مقدار 4٫608 گرم جزو زعفرانهای درجه یک قرار میگیرد که به صورت رشتهای هم راهی بازار شده است. بستهبندی این محصول از کیفیت مناسبی برخوردار است.
زعفران درجه یک مصطفوی مقدار 4 گرم
زعفران یکی از بهترین چاشنی های بسیار پرخاصیت و مفید برای رنگ دهندهی و خوش عطر کردن غذا و یکی از محبوبترین و شناختهترین محصولات ایران است که شهرتی جهانی دارد. زعفران درجه یک مصطفوی یکی از همین چاشنیهای خوشرنگ و لعاب است که بهصورت رشتهای و در وزن ۴ گرم در بستهبندی مناسب آمادهی ارائه به شما مشتریان عزیز است. این محصول باقیمت مناسبی در بستهبندی به ابعاد 12 × 11 سانتیمتر آمادهی ارائه است. همانطور که میدانید زعفران علاوه بر رنگ و طعم مطبوعش خواص بسیار گوناگونی هم دارد که میتوان به برخی از آنها اشاره کرد. از این گیاه میتوان برای درمان افسردگی ، جلوگیری از اسپاسم های متعدد استفاده کرد. زعفران یک گزینهی مناسب و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان بوده و باعث تقویت حافظه و کاهش فشارخون میشود. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماریهای چشم، عفونت ادراری، یرقان، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کمخونی استفاده میشود.
زعفران درجه یک مصطفوی – 2.304 گرم
زعفران یکی از خوشبوترین ادویه و چاشنیهای غذایی است. زعفران علاوه بر مصارف خوراکی که عمده مصرف این گیاه ارزشمند است، در درمان و مصارف دارویی هم از آن استفاده میشود. قسمتی از گیاه زعفران که مورد استفاده قرار می گیرد کلاله سرخ رنگی است که درون گل زعفران قرار دارد. این چاشنی در پخت و تزئین برنج، انواع خورشها و شربتهای ایرانی استفاده میشود و غذا با آن رنگ و طعم بینظیری به خود میگیرد. از مهمترین اهداف زعفران مصطفوی تولید و عرضه زعفران ایرانی است. از این رو با رعایت اصول فنی و بهداشتی قبل و بعد از برداشت، بکارگیری پیمانکاران متخصص و مجرب، دپارتمان تحقیق و توسعه، بهترین امکانات علمی و آزمایشگاهی، محصولاتی تولید میکند که مطابق با ویژگیهای مندرج در آخرین استانداردهای جهانی است.
زعفران ادورا سرگل – 4.608 گرم
زعفران رشته ای درجه یک به وزن 4.608 گرم یا در اصطلاح همان سرگل یک مثقالی شرکت ادورا می باشد که یکی از معطر ترین ها و مرغوب ترینها در نوع خود میباشد، که نحوه تهیه آن بشرح زیر میباشد:
ابتدا زعفران تولید مزارع نواحی خراسان از کشاورزان و یا تامین کنندگان تهیه و پس از نمونه برداری و تایید مسئول کنترل کیفیت در آزمایشگاه اختصاصی مجموعه زعفران ادورا، (ADORA) درجه بندی می گردد و سپس به سالن سورتینگ ارسال میگردد، در صورت وجود هر گونه مواد خارجی احتمالی و بقایای گل و گیاه زعفران، پاکسازی انجام می گیرد و پس از آن به سالن بسته بندی وارد شده و در شکل ها و وزن های درخواستی بسته بندی میشود تا آماده فروش و ارسال گردد.
نظرات بسته شده است، اما بازتاب باز است.