روغن سرخ کردنی بهار – 3 لیتر
روغن سرخکردنی بهار یکی از برترینها در انواع روغنهاست و در بین خانوادههای ایرانی جایگاه ویژهای پیدا کرده است. روغنها بر اساس میزان حرارتی که میتوانند تحمل کنند برای سرخ کردن، پختوپز و سالاد مورد استفاده قرار میگیرند. بهطور حتم میدانید روغنهای سرخکردنی فقط مخصوص برای سرخ کردن تولیدشدهاند و مصرف آن میتواند برای پختوپز مضر باشد. اغلب روغنهای باید در محیط تاریک مانند کابینت یا یخچال نگهداری شوند و در آنها را نیز خوب ببندید تا دچار مشکل نشوند.روغن هایی که جلدی مات و تیره دارند نیاز به این کار ندارند. نکته مهم این است که اگر روغن بیشازحد داغ شود، بوی تندی از آن متصاعد میشود و روغن شروع به تجزیه کردن میکند و باید توجه داشته باشید سرخ کردن غذای خود را در درجه حرارتی پایینتر از این حالت انجام دهید.
روغن مخصوص سرخ کردنی بهار الماس – 1.8 لیتر
روغن بهارالماس باشعار اینکه بدون پالم تهیه میشود، روانه بازار شد. روغن بهار الماس در برابر حرارت مقاوم است و دود نمیکند. این روغن در برابر اکسیدشدن مقاوم است؛ بنابراین با حرارت دیدن بوی بدی بهخود نمیگیرد و طعم غذایتان را تحت تاثیر قرار نمیدهد. روغن بهارالماس بدون پالم، رسوبی از خود به جای نمیگذارد.
بهار این روغن را در بستهبندی 1.8 لیتری در اختیار مصرفکنندگان قرار داده است و دسته کاربردی آن باعث میشود به راحتی بتوانید روغن را در ظرف مورد نظر خود بریزید. اگر میخواهید غذایتان بدون ایجاد مواد سرطانزا سرخ شود و با خیال راحت حرارت ببیند، از روغن سرخکردنی استفاده کنید تا تجربهای خوب از درست کردن انواع مرغ سوخاری، سیبزمینی سرخکرده، انواع کوکو و کتلت، فلافل و … داشته باشید.
روغن مایع سرخ کردنی بهار الماس – 900 میلی لیتر
روغن سرخ کردنی بهار الماس بدون پالم تمام آن چیزی است که برای یک غذای سرخکردنی ترد و سبک به آن نیاز دارید؛ یک تجربه فوقالعاده از سرخ کردن با حفظ ارزشهای غذایی بدون اینکه بوی نامطبوعی داشته باشد، کف کند و یا به اطراف ظرف بپاشد و با توجه به فرمولاسیون جدید یک انتخاب سالم و خوشمزه است.
روغن سرخ کردنی بهار الماس – 3 لیتر
روغن مخصوص سرخکردنی بهار الماس یکی از روغنهای خوب برای سرخ کردن مواد غذایی است. این روغن ترانس اسید چرب کمی دارد و برای بدن مشکلی ایجاد نخواهد کرد. انتخاب روغن به ذائقه شما و البته به قیمت آن بستگی دارد، ولی در انتخاب دقت بیشتری داشته باشید. روغن مخصوص سرخکردنی الماس یکی از برترین روغنها بوده و مقاومت بالایی نیز دارد. بهترین روغن سرخکردنی نیز روغنی است که مقاومت بیشتری در مقابل حرارت داشته باشد. البته در استفاده از روغن زیادهروی نکنید و همیشه اعتدال داشته باشید. میدانید که سرخ کردن مواد غذایی طرفداران زیادی دارد و یکی از پرطرفدارترین روشهای پختوپز در آشپزی است. به یاد داشته باشید که برای سرخ کردن مواد غذایی به دلیل آنکه از درجه حرارت بسیار بالا استفاده میکنید استفاده از روغن مخصوص لازم است. روغنهای دیگر و حتی نامرغوب سرخکردنی بعد از کمترین زمان دود میدهند و خاصیت خود را از دست خواهند داد و به همین دلیل روغنی را انتخاب کنید که نقطه دود بالایی داشته باشد. روغنسوخته برای بدن مضر بوده و در ضمن کل ظرف شمارا خراب خواهد کرد.
روغن مخصوص سرخ کردنی بهار – 810 گرم
انتخاب روغن، به ذائقه شما و البته به قیمت آن بستگی دارد، ولی بهتر است در این انتخاب دقت بیشتری داشته باشید. روغن مخصوص سرخکردنی بهار، یکی از برترین و قدیمیترین روغنها در ایران بوده و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد؛ بهترین روغن سرخکردنی نیز روغنی است که مقاومت بیشتری در مقابل حرارت داشته باشد. روغن مخصوص سرخکردنی بهار، یکی از روغنهای خوب برای سرخ کردن مواد غذایی است. این روغن، ترانس اسید چرب کمی دارد و برای بدن مشکلی ایجاد نخواهد کرد. البته در استفاده از روغن، زیادهروی نکنید و همیشه اعتدال داشته باشید. میدانید که سرخ کردن مواد غذایی طرفداران زیادی دارد و یکی از پرطرفدارترین روشهای پختوپز در آشپزی است. به یاد داشته باشید که برای سرخ کردن مواد غذایی به دلیل آنکه از درجه حرارت بسیار بالا استفاده میکنید، استفاده از روغن مخصوص لازم است. روغنهای نامناسب، بعد از کمترین زمان دود میدهند و خاصیت خود را از دست خواهند داد؛ به همین دلیل روغنی را انتخاب کنید که نقطه دود بالایی داشته باشد. روغن سوخته برای بدن مضر است و در ضمن کل ظرف شما را خراب خواهد کرد.
روغن سرخ کردنی سمن – 1.35 کیلوگرم
روغن، یکی از اصلیترین مواد تشکیل دهنده برای وعدههای غذایی است و در تمام خانهها یافت میشود. این ماده غذایی دو نوع جامد و مایع داشته و کاربردهای فراوانی دارد. امروزه روغنهای مایع کاربردهای متفاوتی دارند و در دو دستهی کلی پختوپز و سرخکردنی قرار میگیرند. این روغن مایع مخصوص سرخکردنی بوده و 1350 گرم وزن دارد. روغن مایع سمن حاوی روغن کنجد و روغن سبوس برنج است و کیفیت بسیار خوبی دارد. این روغن بطری پلاستیکی و شفاف دارد و به صورت تصفیه شده به بازار عرضه شده است. در هر 14 گرم از روغن سمن 126 کیلوکالری انرژی و 14 گرم چربی وجود دارد. همچنین در همین مقدار از این روغن کنجد 0 گرم نمک؛ قند و اسیدهای چرب ترانس وجود دارد. شما با استفاده از این روغن مایع میتوانید غذاهایی از قبیل کتلت، سیبزمینی سرخ شده، شامی و … را طبخ کرده و خیالتان راحت باشد که روغن استفاده شده برای آنها مفید بوده و خطرات ناشی از استفاده روغنهای پالمدار را ندارد.
نظرات بسته شده است، اما بازتاب باز است.