توضیحات
اسپاگتی همان شکل رشتهای پاستاست که در ایران آن را با نام ماکارونی میشناسیم. اسپاگتی «تک ماکارون» از قدیمیترین محصولات این برند است که در اندازه 1.5 هم تهیه میشود. معمولا اسپاگتی را با سس بلونیز یا همان سس گوشت سرو میکنند. در ایتالیا برای اسپاگتی از انواع سس پستو، روغن زیتون بکر و سیر پوره شده هم استفاده میکنند و طعم عالی آن را با مقداری پنیر پارمزان تکمیل میکنند. اسپاگتی «تک ماکارون» از آرد سمولینای مرغوب تهیه میشود و مقداری فیبر هم دارد که هضم آن را راحتتر کند. جالب است بدانید تحقیقات نشان داده است زمانی که انواع پاستا را به صورت سنتی ایتالیاییها بخوریم، نسبت به وقتی که آن را به روش خودمان دم میکنیم، قند خون نوسان کمتری دارد و خیلی بالا نمیرود. خوب است این موضوع را برای دفعهی بعد که میخوایم ماکارونی درست کنیم به یاد داشته باشیم.
وزن بستهبندی | 700 گرم |
ابعاد بستهبندی | – سانتیمتر |
شماره پروانه بهداشت | 56/17146 |
شکل ماده غذایی | رشتهای |
مواد تشکیلدهنده | سمولینا |
سایر توضیحات | – زمان پخت 8 تا 10 دقیقه – ترکیبات : سمولینا، آب – میانگین ارزش غذایی محصول در 55 گرم – میزان انرژی 200 کیلو کالری – میزان چربی 0.6 گرم – میزان کربوهیدرات 42 گرم – میزان پروتئین 6.7 گرم |