توضیحات
روغنها از گیاهان متعددی گرفته میشوند که علاوهبر پخت مواد غذایی، میتوانند ویتامینهای زیادی به غذا اضافه کنند. کشورهای مختلف از روغن گیاهانی استفاده میکنند که زیاد کشت میشوند. در ایران نیز کشت زیاد آفتابگردان و کلزا، روغن این گیاهان را به یکی از پرمصرفترین روغنها تبدیل کرده است. این روغنها جزو روغنهای نباتیاند و در دمای اتاق، به حالت مایع هستند. روغن کلزا با نام روغن کانولا شناخته میشود و از روغنهایی است که میزان اسید لینولئیک کمی دارند و میزان اسید در روغن آفتابگردان، به کمتر از 60درصد میرسد. روغنزیتون به دلیل اینکه نمیتواند دمای زیادی را تحمل کند، بیشتر با سالاد مورداستفاده قرار میگیرد و مصرف آن به این شکل میتواند بسیار مفید باشد و به افراد دارای فشارخون کمک میکند؛ اما روغن کنجد مانند روغن آفتابگردان و کانولا میتواند برای پخت غذا مورداستفاده قرار گیرد و فواید روغن کنجد نیز در مقایسه با آنها بیشتر است «روغن 1350گرمی مخصوص سرخکردنی فامیلا» 1.5 لیتر حجم دارد و در هر 14 گرم، حاوی 126 کیلوکالری انرژی است و استفاده از آن برای پختوپز ممکن است مضر باشد.
وزن | 1.350 کیلوگرم |
شماره پروانه بهداشت | 38/12999 |
حجم | 1.5 لیتر |
نوع بستهبندی | بطری |
حالت روغن | مایع |
موارد استفاده | سرخکردنی |
نوع روغن | آفتابگردان |
سایر توضیحات | – ترکیبات : روغن آفتابگردان، روغن پالم اولئین، روغن کلزا، اسید سیتریک خوراکی : حداکثر 0.02 درصد، آنتیاکسیدان مجاز خوراکی : 0.0075 درصد، بتاکاروتن : حداکثر 0.00015 درصد – ارزش غذایی در 14 گرم : – انرژی 126 کیلو کالری – چربی 14 گرم – اسیدهای چرب ترانس 0.14 گرم – فاقد قند و نمک |